Många stubbar i trädgården blir man inte glad av

En del stubbar kan ju vara riktigt vackra och kan även vara användbara. Det att ha krukor med blommor på, eller karva ut dem till figurer eller troll. Men har man en massa stubbar i trädgården, så är de ju oftast i vägen. Det kan vara svårt att klippa gräset eller att man snubblar över de mindre som man inte ser, men känner! Det man kan göra, för att bli av med dem, det är boka stubbfräsning i Nacka om det är där man bor. Det finns bra stubbfräsning på Värmdö med!

Bli av med hela stubben

Fördelen att använda stubbfräsning som metod, det är att man blir av med hela alltet så att säga. Genom stubbfräsning får man bort hela stubben samt även de omgivande rötterna. Sedan är det lätt att återställa marken den stod på. Det med jord och kanske så gräs, om det är i trädgården den var. 

En del vill testa på att ta bort stubben själv och det finns de som hyr ut stubbfräsar. Men om man anlitar ett företag att göra det, så går det så mycket snabbare! 

Fälla träd

För att det ska bli stubbar, så krävs ju först att ett träd fälls. Om du vill bli av med ett träd och samtidigt bli av med stubben, så är det ju smartast att anlita ett företag som sysslar med både trädfällning och stubbfräsning. Då blir du av med både träd och stubbe!

10 Feb 2022