Behöver ett nytt skrivbord

Här hemma har jag flera sorters pysselbord och hörnor att använda mig av. Men jag känner att det är dags att investera i ett nytt skrivbord. Jag har kikat lite på höj och sänkbara skrivbord. Det eftersom jag vill ha ett skrivbord som går att sitta vid så väl som det går att höja upp och stå vid det. Ibland behöver man ju stå när man pysslar. Det är snart dags för att börja med påskpyssel tänkte jag.

Smarta tips för påskpyssel

Pynta med vackert handmålade ägg, eller­ linda helt enkelt in ­färdigkokta ägg i rosa ­sisal.

Små träskålar blir fina som äggkoppar till exempel. Fyll upp med sisal runt ett vitt ägg, eller måla en söt påskkäring på ägget med svart bläckpenna.

En annan sak är att måla långa grillpinnar i en lila eller rosa färg eller den färg du gillar. Vira fast några fjäderplymer och ställ i en flaska eller vas.

I stället för glaskupor som man ställer över vackra saker, så  kan man göra en kupa av hönsnät i påsktider! Klipp ut en bit hönsnät med avbitartång. Forma nätet till en strut och vik in de klippta kanterna där det är vasst. Toppa nätkupan med en fin fågel!

Sen brukar jag själv leta efter en massa bra tips på nätet och på youtube för där finns det mycket att hämta. Ska även ta in påskris är det tänkt och plantera gräs på en bricka för att ställa kycklingar på. 

18 Mar 2019