Fina kläder för dig som fått barn

familj

Är det så att du nyss har fått barn, eller kanske är det så att du är gravid nu och det är snart dags för nedkomst? När man är gravid är det bra att ha snygga, bekväma kläder, men det är minst lika viktigt efteråt. Det är för att kroppen är ännu inte tillbaka där den var innan graviditeten så väl som att om du ska amma, så är det bra att ha kläder anpassade för det. På nätet finns det fina amningskläder att köpa. De jag tänker är från Love Milk. De är snygga att se på samt att de är smarta, kan vikas ner, du ammar, sen vika upp igen.

Sy egna?

Om du är om jag, pysslig och gillar att göra egna saker, så går det så klart att sy egna amningskläder. Men det är faktiskt bättre köpa dem. I alla fall nu när det finns så bra kläder för amning. Det du kan sysselsätta dig med istället är att tillverka kläder för bebisen. Själv gillar jag att sticka och virka små söta kläder, mössor med mera. Så gillar du att sy eller sticka eller virka så är ju det en tanke. 

Njut av tiden

När bebisen väl kommer, se till att njuta av den tiden. Det är en viktigt tid, för både barn och föräldrar. Det är en tid man inte återfår igen. Så se till att ni nyttja den tiden, tillsammans, alla tre!

29 Apr 2019