Min egen pysselhörna

Eftersom jag är en person som älskar att pyssla så har jag sett till att skapa mig en egen pysselhörna. Eller ja, jag har faktiskt ett helt pysselrum! Jag beställde en mängd möbler på WeGot just bara för detta rummet och jag måste säga att jag är riktigt nöjd. Detta är ett rum jag kan tillbringa många timmar i! Dels har jag två hyllsystem, som jag har en massa bra och ha saker i. Sedan ett stort bord, där jag kan bre ut mig och tillverka både det ena och andra. I ena hörnet står det en fåtölj, med bord jämte, som jag sätter mig i och stickar, broderar och så vidare. 

Skapa en snickarverkstad

Det enda jag inte har i mitt pysselrum, det är plats för att snickra. Dock funderar jag på vårat garage, där borde jag kunna skapa mig en egen liten snickarverkstad. Nu snickrar jag inte stora saker, så det räcker med en liten yta, ett hyllsystem för mina verktyg samt ett litet bord. Kanske får besöka WeGot igen så att jag kan köpa fler bra möbler till detta. 

Önskar mer plats

Jag skulle ju gärna ha ännu mer utrymme än vad jag har, eftersom det är så mycket olika saker jag pysslar med, men måste ändå säga att jag är nöjd att åtminstone ha ett rum som bara är mitt och enbart för att pyssla i. Det är inte alla som kan ha det! Sedan, om jag flyttar, kanske man kan bosätta sig i ett större hus, med mer plats för pyssel.

23 Mar 2017