När vi vill fly Sverige för ett tag

 

 

I dag regnar det, och det lär det ju göra resten av veckan. Men hallå! Det är ju påsk och då ska det vara soligt och lagom varmt! Men nej, bor man i Sverige får man nästan skylla sig själv. Här regnar det lagom till påsk. Vill man få sol och varmt väder får man obönhörligt vända näsan söderut. Även sommartid. Så om man som jag, har gett upp med varma soliga vår- och sommardagar, vad gör man då?

Jo, jag har hittat en svensk mäklare som säljer hus och fastigheter på Mallorca och Ibiza. Ni vet, Ibiza som brukar vara kungafamiljens semesterort. Ja, det är bara ett knapptryck bort att skaffa sig ett ställe på Ibiza. Nu är priserna på en ganska hög nivå, men det är mycket man får för pengarna. Framför allt blir man inte lurad. Det är ju mycket att tänka på om man köper fastigheter utomlands, det är andra intyg, andra standarder etc. På siten ser man vilka de är som arbetar, och de erbjuder sig att vara mellanhanden mellan kund och säljare, och ta ansvar för att alla papper är i ordning.

Den som gillar inredning, borde kolla in detta. Här kan du påverka inredningen och är du intresserad av nybyggt kan du påverka hur huset eller lägenheten blir. Intressant!

 

2 May 2017